27.9.2023 Muut

Tärkeää tietoa sisäilman parantamisesta: Ilmanvaihdon mittaus ja säätö

Sisäilman parantaminen: Ilmanvaihdon mittaus ja säätö

Sisäilman laatu on tärkeää sekä terveyden että viihtyvyyden kannalta. Cervi on ilmanvaihdon vastuullisin ja ennakoivin edelläkävijä, jonka tarjoamat palvelut parantavat merkittävästi sisäilman laatua. Yksi ratkaisevista tekijöistä sisäilman parantamisessa on ilmanvaihdon mittaus ja säätö.

Miksi ilmanvaihdon mittaus ja säätö on tärkeää?

Ilmanvaihtojärjestelmä huolehtii ilman kierrättämisestä ja vaihtamisesta rakennuksessa. Kun ilmanvaihto toimii tarkoituksenmukaisesti ja tehokkaasti, se poistaa epäpuhtaudet ilmasta ja varmistaa raikkaan sisäilman. Ilmanvaihdon mittauksen ja säädön avulla varmistetaan, että ilmanvaihtojärjestelmä toimii optimaalisesti ja täyttää asetetut vaatimukset.

Ilmanvaihdon mittaus kattaa erilaisia tekijöitä, kuten ilmamäärien mittauksen, paine-erojen tarkistuksen ja ilmanvirtaussuuntien seurannan. Mittausten avulla voidaan tunnistaa mahdolliset ongelmat, kuten ilmavirtauksen epätasaisuudet tai suodattimien tukkeutuminen.

Ilmanvaihdon säätö puolestaan tarkoittaa ilmavirran ohjaamista ja määrittämistä siten, että se vastaa rakennuksen tarpeita ja takaa optimaalisen ilman laadun. Tämä voidaan saavuttaa esimerkiksi säätämällä ilmaventtiilien asetuksia ja säätölaitteita tai tarvittaessa uusimalla vanhentunutta tekniikkaa modernilla ja energiatehokkaalla ilmanvaihtojärjestelmällä.

Cervin ilmanvaihdon mittaus ja säätö palvelut

Cervi tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua ja jatkuvuutta sisäilman parantamiseen liittyvissä tarpeissa. Yrityksen ammattitaitoinen tiimi toteuttaa kaikki ilmanvaihdonmittaukseen ja säätöön liittyvät työt asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Olipa kyseessä sitten yksittäinen ilmanvaihdon säätö tai suurempi projekti, Cervi toimii luotettavana kumppanina.

Cervin asiantuntijat suorittavat tarkat mittaukset ja analyysit, joiden perusteella he pystyvät selvittämään ilmanvaihtojärjestelmän toiminnan tasoa ja mahdollisia puutteita. Tämän jälkeen he tekevät tarvittavat säädöt ja parannukset, jotka optimoivat ilmanvaihdon ja varmistavat laadukkaan sisäilman.

Ilmanvaihtokanavien puhdistus on myös tärkeä osa Cervin palveluita. Puhdistamalla kanavat säännöllisesti paineistetulla menetelmällä ja mekaanisella harjauksella voidaan poistaa kanaviin kertyneet epäpuhtaudet, kuten pöly ja mikrobit. Tämä parantaa ilmanvaihdon hygieniatasoa ja ehkäisee sisäilman heikkenemistä sekä terveys- ja paloturvallisuusriskejä.

Jos kaipaat konkreettisia toimenpiteitä sisäilmasi parantamiseksi, ota yhteyttä Cerviin! Ammattitaitoinen tiimimme auttaa sinua mielellään löytämään optimaalisia ratkaisuja ilmanvaihdon mittaukseen, säätöön ja puhdistukseen liittyvissä tarpeissasi.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Muut

Bureau veritas

bureau veritas