25.4.2024 Uutinen

Arvostamme asiakkaitamme ja haluamme kuulla heitä

Cervi kohtaa asiakkaita tapahtumissa

Asiakaspalautteiden merkitys liiketoiminnassa

Asiakaspalautteiden merkitys liiketoiminnassa on korvaamaton. Ne eivät ainoastaan anna meille arvokasta tietoa siitä, miten voimme parantaa palveluitamme ja tuotteitamme, vaan myös osoittavat asiakkaidemme luottamuksen ja sitoutumisen merkityksen. Cervin sitoutuminen asiakastyytyväisyyteen ja avoimeen kommunikaatioon heijastuu kaikessa toiminnassamme.

Laadukkaan asiakaskokemuksen takaaminen on yksi Cervin merkittävistä tavoitteista. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme voivat luottaa meihin kaikissa ilmanvaihtoon, jäähdytykseen ja lämmitykseen liittyvissä asioissa. Siksi panostamme jatkuvasti sisäisten prosessiemme, järjestelmiemme ja toimintatapojemme kehittämiseen ja mittaamiseen.

NPS laadun mittarina

Yksi tärkeimmistä mittareistamme on NPS eli suositteluindeksi. Sitä voidaan sanoa tulevaisuumittariksi koska se antaa meille arvokasta tietoa siitä, kuinka todennäköisesti asiakkaamme suosittelisivat meitä muille. Vuonna 2023 Cervin NPS oli huippuluokkaa, peräti 66, mikä kertoo asiakkaidemme vahvasta sitoutumisesta ja luottamuksesta meihin. Vertailun vuoksi, keskimääräinen NPS on B2B toimialalla 39 ja rakennusalan palveluita tarjoavissa yrityksissä 24.*

Käymme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa syvällistä vuoropuhelua monissa projekteissa ja kohtaamme heitä alan tapahtumissa. Arvostamme suuresti heidän antamiaan käytännön ideoita ja toiveita, joilla parantaa toimintaamme. Teemme myös laajoja asiakastutkimuksia ja kyselyitä, joiden avulla pyrimme parantamaan palvelukokemustamme ja yhteistyön laatua.

Saattelin juuri uusimman laajan asiakastyytyväisyystutkimuksen matkaan ja mielenkiinnolla odotan sen tuloksia. Toivottavasti saamme otoksesta runsaasti vastauksia. Tutkimus on tärkeä työkalu Cervin ja koko Cervi Groupin asiakastyytyväisyyden kehittämiseksi”, kertoo Minna Pyykkö, Cervin markkinointipäällikkö.

Cervin laatupolitiikka

Cervin laatupolitiikka ohjaa päivittäistä tekemistämme ja palvelumme ehdoton ydin on luotettava asiakaskokemus. Cervin laatupolitiikkaan kuuluu prosessien automatisoitu seuranta ja raportointi asiakkaille sekä asiakaspalautteen jatkuva mittaaminen. Jokaisen projektin jälkeen asiakkaamme saavat kattavan raportin töistä kuvineen ja mahdollisuuden antaa palautetta. Jaamme palautteiden tulokset säännöllisesti koko henkilökunnalle ja käsittelemme niitä liiketoiminnoittain kuukausipalavereissamme.

Olemmekin erittäin kiitollisia kaikille, jotka osallistuvat palautteiden antamiseen. Teidän panoksenne on meille arvokas, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeita ja odotuksia.

*Lähde: Celarly Rated

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutinen

Uutisvirta

14.5.2024

Cervi on mukana laajassa ja monitieteisessä Giant-projektissa

Cervi on mukana laajassa ja monitieteisessä Giant-projektissa, joka keskittyy sisäilman aerosolien moninaisuuteen ja ulkoilman vaikutuksiin. Uusi co-innovation-projekti GIANT käynnistyy yhteistyössä suomalaisten ilmanlaatututkijoiden, alan edelläkävijäyritysten sekä kuntien ja kaupunkien kanssa. Projekti keskittyy sisätilojen aerosoli-ilmiöiden tutkimiseen, WHO:n uusimpien ilmanlaatusuositusten mukauttamiseen käytäntöihin ja suomalaisen korkeatasoisen teknologian markkinoiden edistämiseen. Kolmivuotinen projekti on osittain Business Finlandin rahoittama. GIANT:n kokonaisbudjetti on […]

17.4.2024

Rahoitusmahdollisuus Cervi Groupin asiakkaille: Helppo tie energiatehokkuuteen

Energiaremontin tai muun projektin rahoittaminen voi olla haasteellinen askel monelle yritykselle, erityisesti taloyhtiöille. Mutta älä huoli, meillä on ratkaisu tähän pulmaan. Cervi Group on solminut yhteistyösopimuksen rahoituskumppani Funder Financen kanssa, tarjoten asiakkaillemme helpon pääsyn rahoitukseen tarpeidensa mukaan.

5.4.2024

Cervi laajentaa olosuhdetekniikan tarjontaa -Energiatalo Järvi Oy liittyy Cervi-konserniin.

Cervi ja Varsinais-Suomessa toimiva Energiatalo Järvi Oy ovat solmineet sopimuksen liittymisestä Cervi-konserniin. Yrityskauppa on Cerville jo kolmas tänä vuonna ja osa strategian mukaista kasvua. Samalla Cervi-konserni laajentaa olosuhdetekniikan tarjontaa lämpöpumppuratkaisujen sekä uutena myös aurinkoenergiajärjestelmien osalta.