19.1.2024 Uutinen

Cervin palvelut laajenivat Etelä-Savoon

Cervi laajensi palveluitaan Etelä-Savoon, kun kaksi alan huippuosaajaa, Juha Kilkki ja Jorma Karvinen, liittyivät lokakuussa Cervin Huippujengiin. Heillä on vankka kokemus ilmanvaihto- ja nuohousalalta, sekä vahvat suhteet Mikkelin ja Etelä-Savon asiakkaisiin.

Juha ja Jorma, Cervi Mikkeli

Juha, entinen iv-alan yrittäjä Mikkelissä, ja hänen luotettava työntekijänsä Jorma, muodostavat tehokkaan tiimin Etelä-Savossa. Aluejohtaja Pekko Porkka vastaa alueen asiakkuuksista ja tarjoaa tiimille tukea.

Kilkki vastaa ilmanvaihtolaitteistojen asennuksista, korjauksista ja huolloista, kun taas Karvinen on erikoistunut lämmitys- ja viilennysratkaisuihin, kuten ilmalämpöpumppuihin.

Tarjoamme asiakkaillemme paikallista palvelua Etelä-Savossa, kattamalla muun muassa ilmanvaihdon huollot, puhdistukset ja iv-koneiden vaihdot. Palvelemme monipuolisesti omakotitaloista kouluihin ja kauppakeskuksiin noin 100 km säteellä Mikkelistä. Lisäksi tarjoamme ilmalämpöpumppujen asennuksia ja suunnittelemme laajentavamme palveluvalikoimaamme myös savuhormien nuohouksiin”, kertoo Porkka.

Kilkki painottaa kiinteistönomistajien vastuuta huolehtia ilmanvaihtokanavien ja -laitteistojen säännöllisestä huollosta sekä tulisijojen ja savuhormien nuohouksesta. ”Ennen lämmityskautta on tärkeää varmistaa tulisijojen ja hormien kunto sekä tehdä tarvittavat nuohoustyöt. Ammattilainen havaitsee myös mahdolliset korjaustarpeet”, hän lisää.

Ilmalämpöpumppujen suosion kasvusta kertova Karvinen mainitsee, että laitteita asennetaan nykyään paljon myös vanhempiin kerrostaloasuntoihin. ”Ilmalämpöpumpun voi usein asentaa esimerkiksi parvekkeelle, jos taloyhtiön säännöt sen sallivat. Tarjoamme kattavia ilmanvaihtoratkaisuja niin koteihin kuin liikehuoneistoihinkin”, hän toteaa.

Cervin palveluihin kuuluvat muun muassa ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus, mittaus ja säätö, ilmanvaihtolaitteiden huollot, korjaukset ja muutostyöt, jäähdytys- ja kylmälaitehuolto sekä savuhormien nuohoukset, hormien kuntokartoitukset ja korjaukset.

Mikkelin toimipisteemme avautui lokakuussa 2023. Lisätietoja saat Pekko Porkalta. Kilkin ja Karvisen yhteystiedot löydät täältä.

Pekko Porkka, aluejohtaja Cervi.

Pekko Porkka

aluejohtaja ja asiakkuudet Kymenlaakso ja Etelä-Savo
pekko.porkka@cervi.fi
+358 40 728 9136

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutinen

Uutisvirta

31.5.2024

Cervi ostaa Keski-Uudenmaan Ilmastointi Oy:n – Laajennamme palvelutarjontaamme ja vahvistamme yhdessä asemaamme olosuhdetekniikan johtavana yhtiönä.

Cervi on ostanut Keski-Uudenmaan Ilmastointi Oy:n koko osakekannan. Tämä strateginen yritysosto tukee Cervin kasvutavoitteita ja laajentaa palvelutarjontaa entisestään Uudenmaan alueella. Yritykset jatkavat toimintaansa omina yhtiöinään ja omilla brändeillään, tarjoten asiakkaille yhdessä laajemman valikoiman energiatehokkaita jäähdytys-, lämmitys- ja ilmanvaihtoratkaisuja.

14.5.2024

Cervi on mukana laajassa ja monitieteisessä Giant-projektissa

Cervi on mukana laajassa ja monitieteisessä Giant-projektissa, joka keskittyy sisäilman aerosolien moninaisuuteen ja ulkoilman vaikutuksiin. Uusi co-innovation-projekti GIANT käynnistyy yhteistyössä suomalaisten ilmanlaatututkijoiden, alan edelläkävijäyritysten sekä kuntien ja kaupunkien kanssa. Projekti keskittyy sisätilojen aerosoli-ilmiöiden tutkimiseen, WHO:n uusimpien ilmanlaatusuositusten mukauttamiseen käytäntöihin ja suomalaisen korkeatasoisen teknologian markkinoiden edistämiseen. Kolmivuotinen projekti on osittain Business Finlandin rahoittama. GIANT:n kokonaisbudjetti on […]

25.4.2024

Arvostamme asiakkaitamme ja haluamme kuulla heitä

Asiakaspalautteiden merkitys liiketoiminnassa on korvaamaton. Ne eivät ainoastaan anna meille arvokasta tietoa siitä, miten voimme parantaa palveluitamme ja tuotteitamme, vaan myös osoittavat asiakkaidemme luottamuksen ja sitoutumisen merkityksen. Cervin sitoutuminen asiakastyytyväisyyteen ja avoimeen kommunikaatioon heijastuu kaikessa toiminnassamme. Me myös aktiivisesti mittaamme tätä.