19.1.2024 Uutinen

Cervin palvelut laajenivat Etelä-Savoon

Cervi laajensi palveluitaan Etelä-Savoon, kun kaksi alan huippuosaajaa, Juha Kilkki ja Jorma Karvinen, liittyivät lokakuussa Cervin Huippujengiin. Heillä on vankka kokemus ilmanvaihto- ja nuohousalalta, sekä vahvat suhteet Mikkelin ja Etelä-Savon asiakkaisiin.

Juha ja Jorma, Cervi Mikkeli

Juha, entinen iv-alan yrittäjä Mikkelissä, ja hänen luotettava työntekijänsä Jorma, muodostavat tehokkaan tiimin Etelä-Savossa. Aluejohtaja Pekko Porkka vastaa alueen asiakkuuksista ja tarjoaa tiimille tukea.

Kilkki vastaa ilmanvaihtolaitteistojen asennuksista, korjauksista ja huolloista, kun taas Karvinen on erikoistunut lämmitys- ja viilennysratkaisuihin, kuten ilmalämpöpumppuihin.

Tarjoamme asiakkaillemme paikallista palvelua Etelä-Savossa, kattamalla muun muassa ilmanvaihdon huollot, puhdistukset ja iv-koneiden vaihdot. Palvelemme monipuolisesti omakotitaloista kouluihin ja kauppakeskuksiin noin 100 km säteellä Mikkelistä. Lisäksi tarjoamme ilmalämpöpumppujen asennuksia ja suunnittelemme laajentavamme palveluvalikoimaamme myös savuhormien nuohouksiin”, kertoo Porkka.

Kilkki painottaa kiinteistönomistajien vastuuta huolehtia ilmanvaihtokanavien ja -laitteistojen säännöllisestä huollosta sekä tulisijojen ja savuhormien nuohouksesta. ”Ennen lämmityskautta on tärkeää varmistaa tulisijojen ja hormien kunto sekä tehdä tarvittavat nuohoustyöt. Ammattilainen havaitsee myös mahdolliset korjaustarpeet”, hän lisää.

Ilmalämpöpumppujen suosion kasvusta kertova Karvinen mainitsee, että laitteita asennetaan nykyään paljon myös vanhempiin kerrostaloasuntoihin. ”Ilmalämpöpumpun voi usein asentaa esimerkiksi parvekkeelle, jos taloyhtiön säännöt sen sallivat. Tarjoamme kattavia ilmanvaihtoratkaisuja niin koteihin kuin liikehuoneistoihinkin”, hän toteaa.

Cervin palveluihin kuuluvat muun muassa ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus, mittaus ja säätö, ilmanvaihtolaitteiden huollot, korjaukset ja muutostyöt, jäähdytys- ja kylmälaitehuolto sekä savuhormien nuohoukset, hormien kuntokartoitukset ja korjaukset.

Mikkelin toimipisteemme avautui lokakuussa 2023. Lisätietoja saat Pekko Porkalta. Kilkin ja Karvisen yhteystiedot löydät täältä.

Pekko Porkka, aluejohtaja Cervi.

Pekko Porkka

aluejohtaja ja asiakkuudet Kymenlaakso ja Etelä-Savo
pekko.porkka@cervi.fi
+358 40 728 9136

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutinen

Uutisvirta

12.2.2024

Cervi vahvistaa toimintaansa Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä ostamalla Kylmäset Oy:n.

Yrityskauppa on osa Cervi Groupin strategian mukaista kasvua ja laajentaa olosuhdetekniikan tarjontaa kaupan kylmän ja kriittisen kylmän osalta merkittävästi.

15.1.2024

Cervin kasvu jatkuu – vahvistamme olosuhdetekniikan osaamistamme ostamalla kotkalaisen Kylmähuolto Miikkulaisen

Ilmanvaihtoon, jäähdytykseen ja lämmitykseen erikoistunut Cervi Group ostaa kotkalaisen Kylmähuolto Miikkulainen Oy:n koko osakekannan. Kaupan myötä olosuhdetekniikkaan erikoistunut Cervi Group saa lisää osaamista entistä energiatehokkaampiin ilmanvaihdon, lämmityksen ja viilennyksen ratkaisuihin, joiden tarve Suomen olosuhteissa on kasvanut.

5.1.2024

Kylmätehdas Oy osaksi Cerviä

Porvoon Kylmätehdas on sulautunut osaksi Cerviä 1.1.2024 alkaen ja tarjoamme jäähdytystä ja kylmätekniikkaa nyt Cervin lipun alla Itä-Uudellamaallakin. Kylmätehdas oli aiemmin osa Teknika Groupia, minkä Cervi osti toukokuussa 2023. Sulautumisen yhteydessä kaikki kylmäosaajat siirtyvät Cervin työntekijöiksi ja tarjoavat palvelujaan asiakaskunnalleen kuten tähänkin asti. Yksikkö on erikoistunut kaupan kylmälaitteiden asennuksiin, huoltoon ja korjauksiin. Kylmämestari Jarno Mäkisen […]