Hyvää fiilistä ja hyvää terveyttä Cervin sähköisillä henkilöstöeduilla

Liikunta ja kulttuuriedut ovat jo monelle tuttuja henkilöstöetuja, ja Cervissäkin ne ovat olleet käytössä pitkään. Haluamme tukea henkilöstön hyvinvointia monipuolisesti. Otimme nyt syksyllä kaikille käyttöön liikunnan ja kulttuurietujen lisäksi myös hyvinvointipalvelut.

Henkilöstöetu on aika mukava juttu. Se voi tarkoittaa esimerkiksi jännittävää lätkämatsia, kaupungin parhaita konsertteja tai hauskaa teatteri-iltaa ja nyt myös hierontaa, josta hartiat kiittävät.

Cervi maksaa puolet käytetyistä palvelusta ja etujen käyttäminen on mukavaa Epassi Flex palvelulla. Ne kulkevat mukana puhelimessa ja ovat siten aina käden ulottuvilla. Sähköisessä maksussa palveluista maksetaan kerralla vain sen verran kuin tarvitaan ja etuja voi ladata käyttöön juuri silloin kun siihen on tarvetta. Epassilla palveluita voi maksaa jo yli 25 000 paikassa ympäri Suomen.

Tuemme henkilöstöämme monipuolisesti

Hyvinvointipalvelut ovat osa Cervin työterveyshuollon suunnitelmaa, joka kattaa jo ilmaiseksi työterveystiimin ja työfysioterapeutin laajennetun käytön. Epassista cerviläiset voivat lisäksi ostaa mm. hierontaa, fysioterapiaa, osteopatiaa, naprapaatin käsittelyjä, ravitsemusohjausta, silmä- ja hammaslääkäripalveluita, ja jopa erikoislääkärikäynnit ovat mahdollisia.

Henkilöstöetuja voi käyttää juuri niin kuin itse parhaakseen katsoo. Epassin kautta saataviin liikuntaetuihin kuuluvat esimerkiksi useimmat urheiluseurat, uimahallit, kuntosalit, personal trainereita, koirakouluja, golfia ja ryhmäliikuntatunteja. Kulttuurieduista löytyvät taas mm. konsertit, museot, leffateatterit ja näyttelyt, jääkiekkomatsit, kansalaisopiston palveluja ja musiikkikoulukin.

Olipa sitä helppo käyttää, kertovat Cerviläiset Epassin apista.

Koska kortteja tai seteleitä ei tarvita, Epassin käytöstä ei synny paperi- tai muoviroskaa ja edut kulkevat mukana siellä missä puhelinkin.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Töissä Cervillä

Uutisvirta

18.3.2022

Pidä huolta itsestäsi, pidä huolta kaveristasi

Käynnistimme Cervissä Pidä huolta-hankkeen, jonka tavoitteena on tuoda työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin tähtäävät toimet näkyväksi konkreettisilla teoilla. Pidämme huolta paitsi itsestämme myös työkaverista positiivisen puuttumisen keinoin, esimerkiksi ohjaamalla turvallisiin työtapoihin. Kyseessä on pitkäaikainen hanke, joka on jatkossa osa Cervin toimintatapaa.

25.1.2022

Nolla tapaturmaa ja lisää työhyvinvointia

Cervi liittyi osaksi Työterveyslaitoksen Nolla tapaturmaa -foorumia. Meitä yhdistää ajattelu – yksikin tapaturma on liikaa! Haastamme myös kiinteistönomistajat ja taloyhtiöiden hallitukset tarkastamaan ja huoltamaan säännöllisesti kattoturvatuotteensa.

28.9.2021

Synergiaa asiakkaille ilmanvaihto- ja kylmäpalveluissa

Miika Salmela – Tulevaisuuden Cerviläinen kertoo: Tulin tekemään olosuhdetekniikkaa. Synergiahyödyt ovat merkittäviä ilmanvaihdon ja kylmäpalveluiden kanssa.

Bureau veritas

bureau veritas