Hyvää fiilistä ja hyvää terveyttä Cervin sähköisillä henkilöstöeduilla

Liikunta ja kulttuuriedut ovat jo monelle tuttuja henkilöstöetuja, ja Cervissäkin ne ovat olleet käytössä pitkään. Haluamme tukea henkilöstön hyvinvointia monipuolisesti. Otimme nyt syksyllä kaikille käyttöön liikunnan ja kulttuurietujen lisäksi myös hyvinvointipalvelut.

Henkilöstöetu on aika mukava juttu. Se voi tarkoittaa esimerkiksi jännittävää lätkämatsia, kaupungin parhaita konsertteja tai hauskaa teatteri-iltaa ja nyt myös hierontaa, josta hartiat kiittävät.

Cervi maksaa puolet käytetyistä palvelusta ja etujen käyttäminen on mukavaa Epassi Flex palvelulla. Ne kulkevat mukana puhelimessa ja ovat siten aina käden ulottuvilla. Sähköisessä maksussa palveluista maksetaan kerralla vain sen verran kuin tarvitaan ja etuja voi ladata käyttöön juuri silloin kun siihen on tarvetta. Epassilla palveluita voi maksaa jo yli 25 000 paikassa ympäri Suomen.

Tuemme henkilöstöämme monipuolisesti

Hyvinvointipalvelut ovat osa Cervin työterveyshuollon suunnitelmaa, joka kattaa jo ilmaiseksi työterveystiimin ja työfysioterapeutin laajennetun käytön. Epassista cerviläiset voivat lisäksi ostaa mm. hierontaa, fysioterapiaa, osteopatiaa, naprapaatin käsittelyjä, ravitsemusohjausta, silmä- ja hammaslääkäripalveluita, ja jopa erikoislääkärikäynnit ovat mahdollisia.

Henkilöstöetuja voi käyttää juuri niin kuin itse parhaakseen katsoo. Epassin kautta saataviin liikuntaetuihin kuuluvat esimerkiksi useimmat urheiluseurat, uimahallit, kuntosalit, personal trainereita, koirakouluja, golfia ja ryhmäliikuntatunteja. Kulttuurieduista löytyvät taas mm. konsertit, museot, leffateatterit ja näyttelyt, jääkiekkomatsit, kansalaisopiston palveluja ja musiikkikoulukin.

Olipa sitä helppo käyttää, kertovat Cerviläiset Epassin apista.

Koska kortteja tai seteleitä ei tarvita, Epassin käytöstä ei synny paperi- tai muoviroskaa ja edut kulkevat mukana siellä missä puhelinkin.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Töissä Cervillä

Uutisvirta

2.1.2024

Cervin uusi myyntijohtaja, Kari Ämmälä, tarjoaa asiakkaille vastaleivottua palvelua ilman kermakakkukuorrutuksia.

Cervin uutena myyntijohtajana on vuoden alussa aloittanut Kari Ämmälä. Kari siirtyi tehtäväänsä Greenstep Oy:n palveluksesta. Kari on kokenut myynnin konkari ja on yli 30-vuotisen uransa aikana ehtinyt myymään niin tuotteita, kiloja, kappaleita, palveluita kuin myös huolto- ja palvelusopimuksiakin. Cervin palvelut koostuvat olosuhdetekniikan kokonaisuudesta, eli ilmanvaihdosta, jäähdytyksestä ja lämmityksestä. Nämä ovat energiatehokkuusvaatimusten ja vastuullisen kiinteistönpidon kannalta […]

19.6.2023

Nimitysuutinen: Cervin uusi henkilöstöjohtaja on Sari Hagelberg

Cervin henkilöstöjohtajana on aloittanut 12.6.2023 Sari Hagelberg. Sari on pitkän linjan HR-konkari ja rakennusalan toimintakenttä on hänelle perin pohjin tuttu. Hän on toimi aiemmin YIT:ssä 19 vuoden ajan monipuolisissa HR- tehtävissä. Cervin tulevaisuuden näkymät ja yrityksen sopivan kompakti koko herättivät kiinnostuksen siirtymään Cerviin. – Jo tämän lyhyen ajankin jälkeen on selvää, että Cervissä on paljon […]

18.3.2022

Pidä huolta itsestäsi, pidä huolta kaveristasi

Käynnistimme Cervissä Pidä huolta-hankkeen, jonka tavoitteena on tuoda työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin tähtäävät toimet näkyväksi konkreettisilla teoilla. Pidämme huolta paitsi itsestämme myös työkaverista positiivisen puuttumisen keinoin, esimerkiksi ohjaamalla turvallisiin työtapoihin. Kyseessä on pitkäaikainen hanke, joka on jatkossa osa Cervin toimintatapaa.