Nimitysuutinen: Cervin uusi henkilöstöjohtaja on Sari Hagelberg

Cervin henkilöstöjohtajana on aloittanut 12.6.2023 Sari Hagelberg. Sari on pitkän linjan HR-konkari ja rakennusalan toimintakenttä on hänelle perin pohjin tuttu. Hän on toimi aiemmin YIT:ssä 19 vuoden ajan monipuolisissa HR- tehtävissä. Cervin tulevaisuuden näkymät ja yrityksen sopivan kompakti koko herättivät kiinnostuksen siirtymään Cerviin.

– Jo tämän lyhyen ajankin jälkeen on selvää, että Cervissä on paljon hyvää ja positiivista, jota haluan jatkossakin vaalia. Myös minulle on tärkeää, että asiat tehdään eettisesti oikein ja tasapuolisesti, kertoo Sari ja jatkaa,

– Tehtäväni on auttaa yksiköitä ja firmaa kasvamaan ja pitää huolta vastuullisesta työilmapiiristä. Ilman asiakkaita ei ole businesta ja onnistuminen lähtee meistä jokaisesta. Kun cerviläiset voivat hyvin näkyy se asiakkaillekin hyvänä toimintana.

Cervin tuottamat palvelut auttavat asiakkaitamme vastuullisuudessa kiinteistön ylläpidossa, esimerkiksi kiinteistöjen energiatehokkuuden ja sisäilmaolosuhteiden parantamisena. Näissä töissä liikutaan paikoissa tai työskennellään välineillä, jotka edellyttävät erityistä huolellisuutta työturvallisuuden osalta.

Haluan korostaa turvallisuuta, hyvää käytöstä ja toimintatapoja. Arvostetaan asiakasta. Kun on yhteiset ja yhdenmukaiset tavat toimia on työn tekeminen kaikille helpompaa.

Rutiiniprosesseissa Cervi hyödyntää digitaalisia palveluita ja on alallaan edelläkävijä. Tämä on loisto juttu myös henkilöstöhallinnossa. Parhaimmillaan voidaan keskittyä olennaisimpiin asioihin.

– Ihmisten ei tarvitse osata kaikkea HR:stä, minä olen sitä varten. Varmistamassa, että henkilöstöä kohdellaan oikein ja kohtuullisesti. Tukemassa hyvää fiilistä ja avoimuutta. Toivon, että voin auttaa kaikkia tekemään oman työnsä paremmin. Teemme yhdessä ja autamme toisiamme joukkueena, Sari vakuuttaa.

– Joukkue on juttuni vapaa-ajallakin. Minulla on 2007 syntyneet kolmoset ja vaikka lähtökohtaisesti kuskailen heitä harrastuksiinsa, ehdin pelaamaan myös itse säbää 4 divarissa.

– Kuten kaikissa joukkuelajissa, kun on selkeät säännöt ja tuomarilinja tiedossa sekä joukkue pelikirjansa sisäistänyt, on Cervin Huippujengillä edessä reilu ja voitokas tulevaisuus. Uskon, että minulla on paljon annettavaa henkilöjohtamiseen ja sopivaa kokemusta tulevien steppien tukemiseen, päättää Sari.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Töissä Cervillä Uutinen

Uutisvirta

8.7.2024

Cervi ostaa forssalaisen Air-Tikki Oy:n – vuoden kuudes yritysosto

Cervi on ostanut forssalaisen Air-Tikki Oy:n. Tämä on yhtiön kuudes yritysosto tänä vuonna. Cervi on johtava suomalainen olosuhdetekniikan toimittaja, joka tunnetaan innovatiivisista ratkaisuistaan ja korkeasta asiakastyytyväisyydestään. Yrityskaupallaan Cervi Group jatkaa kasvustrategiaansa vahvistaen asemaansa ilmanvaihdon, jäähdytyksen ja lämmityksen markkinoilla.

28.6.2024

Cervin IV-huoltohenkilö auttaa asiakkaita konkreettisesti energiansäästössä

Juuso on työskennellyt Cervin korjauspalveluissa reilut kaksi vuotta ja tuo mukanaan laajan osaamisen ja kokemuksen alalta. Taustalla on merkonomi-tutkinto ja parisen vuotta talotekniikan insinöörikoulutusta, ennen kuin työelämä imaisi mukaansa. Nyt hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus talotekniikan alalta, sisältäen kolmen vuoden työskentelyn Australiassa ja Uudessa-Seelannissa rakennuksilla. Näin Juuso kertoo arjestaan Cervin Korjauspalvelut-yksikössä. Parasta on osaava […]

27.6.2024

Cervi ostaa turkulaisen ilmanvaihtourakoitsija Modul-Kanava Oy:n

Ilmanvaihtoon, jäähdytykseen ja lämmitykseen erikoistunut Cervi on ostanut turkulaisen Modul-Kanava Oy:n koko osakekannan. Cervi on johtava suomalainen olosuhdetekniikan toimittaja, joka tunnetaan innovatiivisista ratkaisuistaan ja korkeasta asiakastyytyväisyydestään. Yrityskauppa on Cerville jo viides tänä vuonna ja osa strategian mukaista kasvua. Kaupan myötä Cervi Group saa lisää osaamista ja vakiinnuttaa asemaansa Varsinais-Suomen talousalueella. – Modul-Kanava täydentää Cervi Groupin […]