26.10.2023 Uutinen

Tampereen toimiston tupaantuliaisia vietettiin 25.10.

Kuvassa: Timo Tollander, Tomi Nikkonen, Teemu Lehtiö, Samu Huhtala ja Sari Hagelberg

Tampereella, 25. lokakuuta 2023

Cervi Tampere avasi uudet toimitilansa Viinikankatu 45:ssä aluejohtaja Teemu Lehtiön johdolla. Tapahtumaan oli kutsuttu asiakkaita ja yhteistyökumppaneita tutustumaan Cervin viihtyisiin tiloihin, jotka tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet yrityksen tulevaisuuden kasvulle.

Cervi Tampereen toimiston avajaisissa vallitsi iloinen tunnelma, kun vierailijat saapuivat nauttimaan kakkukahveista ja tutustumaan uuteen toimitilaan. Toimistossa on runsaasti tilaa, ja se tarjoaa joustavat mahdollisuudet laajentumiseen tulevaisuudessa. Miellyttävää ympäristöä koristavat taiteilija Minna Linjan upeat taideteokset seinillä.

Keskustelut vieraiden kanssa pyörivät muun muassa isännöintialan murroksen, talotekniikan digitalisoitumisen ja energiansäästövaateiden ympärillä, sekä siinä, miten ilmanvaihdolla on suuri rooli ja mahdollisuus helpottaa näissä asioissa. Tampereen omat asiantuntijat Teemu Lehtiö, Tomi Nikkonen ja Samu Hautala vastasivat kysymyksiin, ja paikalla oli myös pääkonttorin edustajia, kuten asiakkuusjohtaja Timo Tollander, joka piti asiakkaille infotilaisuutta neuvotteluhuoneessa.

Päivä oli tärkeä Cervi Tampereelle ja vahvisti yrityksen sitoutumista asiakkaisiinsa ja yhteistyökumppaneihinsa. Aluejohtaja Lehtiö kiittää lämpimästi kaikkia vieraita osallistumisesta tupareihin!

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutinen

Uutisvirta

11.9.2023

Cervi vahvistaa liiketoimintaansa Varsinais-Suomessa ja ostaa Topi Riivari Oy:n

Cervi vahvistaa liiketoimintaansa Varsinais-Suomessa ostamalla Topi Riivari Oy:n koko osakekannan. Yrityskauppa on osa Cervin strategian mukaista kasvua ja toiminnan laajentamista.

Solmittu yrityskauppa pitkään alalla toimineen Riivarin kanssa tuo vahvaa paikallista asiantuntijuutta etenkin energiahankkeiden osalta.

1.9.2023

Cervi vahvistaa hallintoaan – talousjohtajaksi Sami Karppi.

Cervin talousjohtajaksi on nimitetty 1.9.2023 alkaen KTM, CFA Sami Karppi. Cervi Group on nopeasti kasvava ilmanvaihtoon ja jäähdytykseen keskittyvä toimija, jonka tavoitteena on tuoda asiakkaittensa käyttöön alan uusimmat ilmanvaihdon energiansäästö- ja modernisointiratkaisut. Taloustiimin vahvistamisella pystymme varmistamaan entistä vahvemman tuen nykyiselle liiketoiminnalle ja uusille konserniyhtiöille. – Strategiamme on edelleen kasvaa vahvasti ja laajentua maantieteellisesti. Olemmekin iloisia […]

19.6.2023

Nimitysuutinen: Cervin uusi henkilöstöjohtaja on Sari Hagelberg

Cervin henkilöstöjohtajana on aloittanut 12.6.2023 Sari Hagelberg. Sari on pitkän linjan HR-konkari ja rakennusalan toimintakenttä on hänelle perin pohjin tuttu. Hän on toimi aiemmin YIT:ssä 19 vuoden ajan monipuolisissa HR- tehtävissä. Cervin tulevaisuuden näkymät ja yrityksen sopivan kompakti koko herättivät kiinnostuksen siirtymään Cerviin. – Jo tämän lyhyen ajankin jälkeen on selvää, että Cervissä on paljon […]

Bureau veritas

bureau veritas