26.10.2023 Uutinen

Tampereen toimiston tupaantuliaisia vietettiin 25.10.

Kuvassa: Timo Tollander, Tomi Nikkonen, Teemu Lehtiö, Samu Huhtala ja Sari Hagelberg

Tampereella, 25. lokakuuta 2023

Cervi Tampere avasi uudet toimitilansa Viinikankatu 45:ssä aluejohtaja Teemu Lehtiön johdolla. Tapahtumaan oli kutsuttu asiakkaita ja yhteistyökumppaneita tutustumaan Cervin viihtyisiin tiloihin, jotka tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet yrityksen tulevaisuuden kasvulle.

Cervi Tampereen toimiston avajaisissa vallitsi iloinen tunnelma, kun vierailijat saapuivat nauttimaan kakkukahveista ja tutustumaan uuteen toimitilaan. Toimistossa on runsaasti tilaa, ja se tarjoaa joustavat mahdollisuudet laajentumiseen tulevaisuudessa. Miellyttävää ympäristöä koristavat taiteilija Minna Linjan upeat taideteokset seinillä.

Keskustelut vieraiden kanssa pyörivät muun muassa isännöintialan murroksen, talotekniikan digitalisoitumisen ja energiansäästövaateiden ympärillä, sekä siinä, miten ilmanvaihdolla on suuri rooli ja mahdollisuus helpottaa näissä asioissa. Tampereen omat asiantuntijat Teemu Lehtiö, Tomi Nikkonen ja Samu Hautala vastasivat kysymyksiin, ja paikalla oli myös pääkonttorin edustajia, kuten asiakkuusjohtaja Timo Tollander, joka piti asiakkaille infotilaisuutta neuvotteluhuoneessa.

Päivä oli tärkeä Cervi Tampereelle ja vahvisti yrityksen sitoutumista asiakkaisiinsa ja yhteistyökumppaneihinsa. Aluejohtaja Lehtiö kiittää lämpimästi kaikkia vieraita osallistumisesta tupareihin!

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutinen

Uutisvirta

5.4.2024

Cervi laajentaa olosuhdetekniikan tarjontaa -Energiatalo Järvi Oy liittyy Cervi-konserniin.

Cervi ja Varsinais-Suomessa toimiva Energiatalo Järvi Oy ovat solmineet sopimuksen liittymisestä Cervi-konserniin. Yrityskauppa on Cerville jo kolmas tänä vuonna ja osa strategian mukaista kasvua. Samalla Cervi-konserni laajentaa olosuhdetekniikan tarjontaa lämpöpumppuratkaisujen sekä uutena myös aurinkoenergiajärjestelmien osalta.

12.2.2024

Cervi vahvistaa toimintaansa Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä ostamalla Kylmäset Oy:n.

Yrityskauppa on osa Cervi Groupin strategian mukaista kasvua ja laajentaa olosuhdetekniikan tarjontaa kaupan kylmän ja kriittisen kylmän osalta merkittävästi.

19.1.2024

Cervin palvelut laajenivat Etelä-Savoon

Cervi laajensi palveluitaan Etelä-Savoon, kun kaksi alan huippuosaajaa, Juha Kilkki ja Jorma Karvinen, liittyivät lokakuussa Cervin Huippujengiin. Heillä on vankka kokemus ilmanvaihto- ja nuohousalalta, sekä vahvat suhteet Mikkelin ja Etelä-Savon asiakkaisiin.