26.10.2023 Uutinen

Tampereen toimiston tupaantuliaisia vietettiin 25.10.

Kuvassa: Timo Tollander, Tomi Nikkonen, Teemu Lehtiö, Samu Huhtala ja Sari Hagelberg

Tampereella, 25. lokakuuta 2023

Cervi Tampere avasi uudet toimitilansa Viinikankatu 45:ssä aluejohtaja Teemu Lehtiön johdolla. Tapahtumaan oli kutsuttu asiakkaita ja yhteistyökumppaneita tutustumaan Cervin viihtyisiin tiloihin, jotka tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet yrityksen tulevaisuuden kasvulle.

Cervi Tampereen toimiston avajaisissa vallitsi iloinen tunnelma, kun vierailijat saapuivat nauttimaan kakkukahveista ja tutustumaan uuteen toimitilaan. Toimistossa on runsaasti tilaa, ja se tarjoaa joustavat mahdollisuudet laajentumiseen tulevaisuudessa. Miellyttävää ympäristöä koristavat taiteilija Minna Linjan upeat taideteokset seinillä.

Keskustelut vieraiden kanssa pyörivät muun muassa isännöintialan murroksen, talotekniikan digitalisoitumisen ja energiansäästövaateiden ympärillä, sekä siinä, miten ilmanvaihdolla on suuri rooli ja mahdollisuus helpottaa näissä asioissa. Tampereen omat asiantuntijat Teemu Lehtiö, Tomi Nikkonen ja Samu Hautala vastasivat kysymyksiin, ja paikalla oli myös pääkonttorin edustajia, kuten asiakkuusjohtaja Timo Tollander, joka piti asiakkaille infotilaisuutta neuvotteluhuoneessa.

Päivä oli tärkeä Cervi Tampereelle ja vahvisti yrityksen sitoutumista asiakkaisiinsa ja yhteistyökumppaneihinsa. Aluejohtaja Lehtiö kiittää lämpimästi kaikkia vieraita osallistumisesta tupareihin!

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutinen

Uutisvirta

8.7.2024

Cervi ostaa forssalaisen Air-Tikki Oy:n – vuoden kuudes yritysosto

Cervi on ostanut forssalaisen Air-Tikki Oy:n. Tämä on yhtiön kuudes yritysosto tänä vuonna. Cervi on johtava suomalainen olosuhdetekniikan toimittaja, joka tunnetaan innovatiivisista ratkaisuistaan ja korkeasta asiakastyytyväisyydestään. Yrityskaupallaan Cervi Group jatkaa kasvustrategiaansa vahvistaen asemaansa ilmanvaihdon, jäähdytyksen ja lämmityksen markkinoilla.

27.6.2024

Cervi ostaa turkulaisen ilmanvaihtourakoitsija Modul-Kanava Oy:n

Ilmanvaihtoon, jäähdytykseen ja lämmitykseen erikoistunut Cervi on ostanut turkulaisen Modul-Kanava Oy:n koko osakekannan. Cervi on johtava suomalainen olosuhdetekniikan toimittaja, joka tunnetaan innovatiivisista ratkaisuistaan ja korkeasta asiakastyytyväisyydestään. Yrityskauppa on Cerville jo viides tänä vuonna ja osa strategian mukaista kasvua. Kaupan myötä Cervi Group saa lisää osaamista ja vakiinnuttaa asemaansa Varsinais-Suomen talousalueella. – Modul-Kanava täydentää Cervi Groupin […]

27.6.2024

Cervi on nyt Cervi

Cervi on nyt virallisesti, lyhyesti ja ytimekkäästi Cervi Oy. Y-tunnus ja tilinumero säilyvät ennallaan.  Nimen muutoksella ei ole vaikutusta Cervin toimintaan tai palveluihin ja Cervi Oy vastaa kaikista aiemmin Cervi Talotekniikka Oy:n nimissä tehdyistä tarjouksista ja sopimuksista. Uudet sopimukset ja tarjoukset tehdään Cervi Oy:n nimissä. Virallisiin lomakkeisiin ja muuhun materiaaliin nimen muutos tullaan tekemään vaiheittain […]