Perinteitä kunnioittaen kohti modernia tekniikkaa

Cervin ilmanvaihtourakka Hämeentie 26:ssa sisälsi mm. tarvittavat hormistojen lisäselvitykset/reititykset ja hormien sukitukset laajasti likaisissa tiloissa. Korvausilman saantia parannettiin asentamalla nykyaikaiset korvausilmaventtiilit olemassa oleviin korvausilmareitteihin ja painovoimaisen ilman vaihtuvuutta tehostettiin lisäämällä katolle vedonparantajia. Keittiöissä tehtiin liesituulettimien irtikytkennät ja hormien uudelleen kanavointi. Yleisissä tiloissa sekä kiinteistön liiketiloissa modernisointiin koko ilmanvaihto.

Tutustu ilmanvaihtourakkaan

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Modernisointi Referenssi

Uutisvirta

26.6.2024

Ilmanvaihdon modernisointi on sekä hyvinvointi- että vastuullisuusteko

Kuumenneet hellekesät ovat kouriintuntuva muistutus siitä, että rakennusten viilennyksen tarve on yleistymässä myös Suomessa.

7.6.2024

Haastavat sisäolosuhteet vaativat asiantuntevaa huoltoa ympäri vuoden

Case: Merikeskus Vellamo, Kotka Merikeskus Vellamo, Kotkan Kantasataman ikoninen rakennus, tarjoaa kävijöilleen kiehtovia museonäyttelyitä ja monipuolisia tiloja tapahtumille ja kokouksille. Cervi ja Kylmähuolto Miikkulainen vastaavat keskuksen ilmanvaihdosta ja jäähdytyksestä, varmistaen optimaalisen ilmankosteuden ja lämpötilan herkille museoesineille ympäri vuoden. Rakennuksen ominaisuudet Upea Merikeskus Vellamo sijaitsee meren rannalla Kotkan perinteikkäässä ja uudistuvassa Kantasatamassa. Vuodesta 2008 toimineen rakennuksen […]

29.2.2024

Espoon Nupurin päiväkotiin mittava energiaremontti – “Ekoteko, mikä mahdollistaa myös jäähdytyksen kesähelteillä”

Cervi Group käynnistää Espoon Nupurin päiväkotiin mittavan energiaremontin ja ilmanvaihdon modernisoinnin. Päiväkodin lämmitysmuoto vaihtuu ympäristöystävällisempään maalämpöön, mikä mahdollistaa myös viilennyksen kesähelteillä. Uudistustyö ei aiheuta käyttöhaittaa, ja päiväkoti toimii remontin ajan normaalisti. Hanke on osa Espoon kaupungin tavoitetta korvata kiinteistöjensä hiilipohjaisia lämmitysmuotoja maalämmöllä.